NesDesign

Gallerij

Een selectie van mijn kunstwerken.

Opdrachten met pastelpotloden

Bij NesDesign Airbrush & Pastel Atelier vind je een unieke collectie producten die perfect zijn voor liefhebbers van kunst en dierenliefhebbers. Onze specialiteit is het maken van op maat gemaakte opdrachten met pastelpotloden van jouw geliefde huisdier. Elk kunstwerk wordt met liefde en aandacht voor detail gecreëerd, zodat je een uniek en persoonlijk stuk krijgt dat perfect past in jouw interieur. Laat ons je helpen om een prachtige herinnering aan je harige vriend te creëren met onze prachtige pastelkunstwerken.

Opdrachten met airbrush

Welkom bij NesDesign Airbrush & Pastel Atelier, waar we gespecialiseerd zijn in het maken van opdrachten van je huisdier met airbrush. Onze artistieke vaardigheden zorgen voor unieke en levendige portretten van jouw geliefde metgezel.

Laat ons de persoonlijkheid van je huisdier vastleggen in een meesterwerk dat je voor altijd zult koesteren. Onze passie voor creativiteit en nauwgezette aandacht voor detail zorgen voor een prachtig resultaat dat gegarandeerd indruk zal maken. Kom langs en ontdek hoe wij kunst transformeren in emotie!

Eigen creaties in airbrush en pastel.

Ontdek onze unieke collectie kunstwerken met als thema dieren. Vanessa  gebruikt verschillende technieken, waaronder airbrush en pastel, om prachtige creaties tot leven te brengen. Elk stuk is een eigen creatie en kan worden aangeschaft. Laat je inspireren door de schoonheid van de natuur en geef je ruimte een artistieke touch met een kunstwerk uit onze collectie. Bezoek onze website en vind het perfecte stuk voor jouw huis of kantoor.